Agenda / Wil je gidsen in onze gemeente?
Vorige    Naar lijst    Volgende
Wil je gidsen in onze gemeente?

Gidsen zijn een belangrijk onderdeel van het toeristisch product. Om een erkende gids te kunnen worden, organiseert Syntra West de opleiding ‘ Regiogids Westhoek’

Het traject bestaat uit een basisjaar, en dan een door jouw gekozen finaliteitsjaar (Leiestreek/Westhoek/Kust). Na de opleiding heb je een algemene kennis van wat de Westhoek te bieden heeft op gebied van geschiedenis, kunst en cultuur. Het landschap en de typische natuurkenmerken van de Westhoek hebben géén geheimen meer voor jou. Bovendien zet de opleiding vooral in op het verwerven van praktijkkennis: spreken voor een publiek, informatie verwerken in een gidsbeurt, verhalend vertellen, omgaan met een groep en het volgen en evalueren van meerdere gidsbeurten. Op het einde van de opleiding dient iedere deelnemer een eigen gidsbeurt voor te bereiden en gedeeltelijk uit te voeren. Tenslotte zijn de troeven van de Westhoeksteden je goed bekend. Succesvol voltooien van deze opleiding leidt tot een getuigschrift erkend door de Vlaamse Gemeenschap.

De lessen vinden plaats bij Syntra West Ieper en zijn telkens op maandagavond (18.30 tot 22.00) en op zaterdagvoormiddag (9.00 tot 12.30), dit in een tweejarig opleidingstraject. Een nieuwe instap in het eerste jaar van deze opleiding wordt voorzien in januari 2018.

Syntrawest

Tel 078/353 653

info@syntrawest.be

www.syntrawest.be

 

 

Titel:
Wil je gidsen in onze gemeente?
Wanneer:
00-00-0000


Agenda
VRAAG TIJDIG UW KIDS-ID AAN!
FOD FINANCIEN ZOEKT 98 MEDEWERKERS!
MILIEUVERGUNNINGS-AANVRAAG KLASSE 2
EEN HELIKOPTER BOVEN VLETEREN?
VACATURE IVVO
OPENBAAR ONTWERP MESTACTIEPROGRAMMA 2015-2018
WAARSCHUWINGSFASE: WEES VOORBEREID OP DE WARMTE
DE WOESTENAAR IN DE BEELDENSTORM
Klik hier voor de volledige agenda
 
 
Vleteren - Kasteelstraat 39 - 8640 Vleteren - Tel. 057/40.00.99 - Fax. 057/40.13.66 
 
Developed by DigitalMind - Powered by eXopera