«

»

jun 26

Bericht afdrukken

Heraangelegde parking de Sceure toegankelijk!

Met de heraanleg van de parking nabij de Sceure werd komaf gemaakt met enkele pijnpunten, zoals de bestaande kasseien, beperkte verlichting, … en werden paden rond het gebouw heraangelegd om een vlotte toegankelijkheid te garanderen.

De aanwezige paddock werd, wegens stopzetting van de overnachtingsmogelijkheden in de Sceure, meegenomen in de verhaal en zorgt voor een ruime uitbreiding van de parkeeroppervlakte. De bestaande 47 parkeerplaatsen verhogen naar 82, waarvan zeven voorbehouden voor andersvaliden.

Voor de heraanleg werd geopteerd voor gebruik van waterdoorlatende materialen, samen goed voor 80% van de nieuw aan te leggen verharding. Dit zorgt voor een doorgedreven infiltratie van het regenwater en legt het accent op het groene karakter van de parking, in de toekomst nog versterkt door de heraanplanting van begroeiing en bomen. Verder worden 10 nieuwe lichtpunten voorzien.

Het totale project beslaat 3.300 m². De verdere afwerking van de parking wordt voorzien nadat de uitvoerende werken voor de aanbouw aan de Sceure afgerond zijn.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://vleteren.be/heraangelegde-parking-de-sceure-toegankelijk/