«

»

jan 10

Bericht afdrukken

Rechtzetting afspraaktijd: groepsaankoop groene stroom Provincie Westvlaanderen

Aandacht:

Helaas werd de afspraaktijd voor deze groepsaankoop in de Habito woonwinkel te Woesten foutief vermeld in de nieuwste editie van de Vleternoare, onze oprechte excuses hiervoor.
Je kan langskomen in de Habito woonwinkel om in te schrijven op woensdagvoormiddag van 9u tot 12u.

Dienst Informatie Vleteren

 


Tijdens de maanden december 2017 en januari 2018 kan je opnieuw inschrijven voor de groepsaankoop groene stroom van de Provincie. De Provincie West-Vlaanderen zoekt ook dit jaar een leverancier met een lage prijs voor 100% groene energie. Hoe meer mensen er inschrijven, hoe beter de prijs die de leveranciers zullen bieden en hoe minder je voor je energie hoeft te betalen. Het ideale moment dus om na te gaan of je minder kan betalen voor je energieverbruik.

Hoe deelnemen aan de groepsaankoop?
Tot en met 7 februari 2018 kan je vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop.
Je kan inschrijven via de websites www.samengaanwegroener.be en www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop of je kan langskomen bij Habito woonwinkel, Woestendorp 12, 8640 Woesten. Breng hiervoor je laatste eindafrekening van je gas- en elektriciteitsleverancier mee. Ten laatste op 20 maart 2018 weet je hoeveel je kan besparen.

Vind je het aanbod aantrekkelijk?
Pas dan beslis je of je echt verandert van leverancier. Habito woonwinkel en de Provincie zorgen voor een vlotte overstap.

Je kan langskomen in de Habito woonwinkel om in te schrijven op woensdagvoormiddag van 9u tot 12u.
Zit je toch nog met vragen, neem dan contact op via het nummer 057 34 66 00 of info@habitowoonwinkel.be.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://vleteren.be/rechtzetting-afspraaktijd-groepsaankoop-provincie-westvlaanderen/