»

nov 06

Bericht afdrukken

Taxicheques voor jongeren

Vervoer nodig tijdens het uitgaan?

Project taxicheques voor jongeren gaat van start!

Vanaf maandag 30 oktober 2017 kunnen Vleterse jongeren geboren tussen 1992 en 2001 (tussen 16 en 25 jaar) een pakket taxicheques afhalen bij de stedelijke/gemeentelijke jeugddienst. Voor 10 euro kun je een pakket taxicheques aankopen met een totale waarde van 30 euro (6 cheques met elk een waarde van 5 euro). De taxicheques kun je gebruiken voor vervoer in de regio bij de deelnemende taxibedrijven. De naam van de deelnemende taxibedrijven staat op de cheques. Goed om weten: er wordt niet teruggegeven op de waarde van de cheques of als de waarde niet toereikend is, dan past de gebruiker bij. Het is ook aangewezen om vooraf je taxi te reserveren om zeker te zijn van de beschikbaarheid.

Wanneer te gebruiken?
De cheques blijven het volledige schooljaar geldig, maar kun je enkel gebruiken in het weekend, vakantieperiodes en op feestdagen, na 20 uur en voor 7 uur.

Hoe aanvragen?
Ga langs bij de  jeugddienst in de Sceure, Veurnestraat 4, 8640 Vleteren tijdens de openingsuren en breng je identiteitskaart mee, alsook een ander officieel document waarop je adres staat en 10 euro.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://vleteren.be/taxicheques-voor-jongeren/