«

»

aug 06

Bericht afdrukken

Vleteren app

Vleteren app

Gratis downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android) via het zoekwoord ‘Vleteren’.

Vleteren heeft vanaf heden een eigen mobiele applicatie. De gratis Vleteren-app bundelt informatie van de gemeentediensten, Vleterse handelaars én verenigingen in één praktische app. Via de app kan je een put in de weg melden, een broodje bestellen of een afspraak maken bij je osteopaat.

Gemeentediensten
Dankzij de Vleteren app vindt u alle basisinformatie over de gemeentelijke diensten terug en kan u duidelijk en vlug communiceren met het gemeentebestuur. 1 druk op de knop en u staat rechtstreeks in verbinding met het gemeentehuis.

Meldingskaart
Met de meldingskaart kan je makkelijk meldingen doen aan het gemeentebestuur, samen met een foto en correcte locatiebepaling. De meldingskaart is eenvoudig in te vullen en komt rechtstreeks bij de juiste dienst terecht. Zo kan je via de app b.v. een put in de weg of een sluikstort melden (met een foto en gps-localisatie).
Maar omgekeerd kan je van de gemeente ook een bericht krijgen over wegenwerken en omleidingen of een noodsituatie. Het is zelfs zo, dat u zelf bij “notificatie instellingen” kan aanduiden waarover u wenst geïnformeerd te worden : noodgevallen, evenementen, nieuws, verkeer.

Handelaars
Je kan met de app ook een broodje bestellen bij je slager, een tafeltje reserveren bij je favoriete restaurant of een afspraak maken met je osteopaat. In de Vleteren-app vind je Vleterse winkels, horecazaken en zorgverstrekkers. Je kan je met hen koppelen om b.v. op de hoogte te blijven van promoties en nieuws.

Verenigingen
Hetzelfde geldt voor verenigingen. Via de Vleteren-app kan je je sportclub laten weten dat je aanwezig zal zijn op de training of kan de chiro je laten weten dat je je kinderen best laarzen laat dragen bij de volgende activiteit.

UiT in Vleteren
Alle evenementen die plaatsvinden in Vleteren en ingebracht zijn in de UiTagenda vindt u terug in de Vleteren-app en kan je trouwens ineens downloaden in je persoonlijke agenda op je smartphone of tablet.

Dus… alleen maar voordelen, de app is gratis en u hebt het gemeentebestuur steeds bij de hand.
Je kan de Vleteren-app gratis downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android) via het zoekwoord ‘Niel’.

 

Wil je als vereniging of lokale handelaar ook jouw plaatsje in de app?
Surf naar www.onzestadapp.be  , de online handleiding helpt jou stap per stap je eigen app-stek te creëeren.

Bij info en vragen, contacteer de communicatiedienst, Veurnestraat 4, 8640 Vleteren, 057/40 09 01, communicatie@vleteren.be of surf via de app naar de communicatiedienst!

FLYER_Vleteren_GEMEENTE_U_A5_

Permanente koppeling naar dit artikel: http://vleteren.be/vleteren-app/