↑ Terug naar Zaalverhuur

Pagina afdrukken

De Sceure

OC de Sceure beschikt over een ruime, polyvalente zaal die voor diverse doeleinden gehuurd kan worden. Personeelsfeesten, schoolfeesten, voordrachten … zijn steeds mogelijk in de grote zaal, die beschikt over een capaciteit van 500 tot 700 personen. Ook voor sportkampen, zaalvoetbal, basketbal … kun je bij ons terecht.

Als erkend jeugdverblijf type C bieden wij overnachtingsmogelijkheden in groep aan, dit vanaf 20 personen. De voorziene slaapcapaciteit bedraagt 68 personen. Overnachten in half- of volpension formule is mogelijk.

Ook rondom de Sceure valt er steeds iets te beleven. Picknicken op het buitenterras, tennissen op onze tennisvelden, ravotten op de speelweide in de schaduw van de Meestersmolen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Vanaf 2017 kun je naast de Sceure de nieuwe educatieve BeLeef-site ontdekken! Je vindt er o.a. het beestige insectenhotel, het blote voetenpad ‘Tinteltenen’, de vertel-wilgenhut… Spelenderwijs verken je er al wat het Vleterse landschap te bieden heeft. Geniet ook zeker van het interactieve plattelandspad ’t Veurende. Deze uitgestippelde fietsroute brengt je langs d e mooiste plekjes in Vleteren. Ideaal voor gezinnen en kinderen!

Voor verdere informatie over het huren van de Sceure, of voor tarieven, contacteer vrijblijvend de zaalverantwoordelijke Emily Titeca

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://vleteren.be/vrije-tijd/infrastructuur/de-sceure/