↑ Terug naar Jeugd

Pagina afdrukken

Speel-o-theek De Ravotter

1187Algemene Informatie

Locatie: de Sceure, Veurnestraat 4, 8640 Oostvleteren.

Een speel-o-theek is een uitleendienst voor speelgoed. Je kan dit vergelijken met een bibliotheek, maar dan met speelgoed. Onze speel-o-theek, De Ravotter, bevat allerhande speelgoed: gezelschapsspelen, fietsen, peuterspeelgoed, blokken, en nog veel meer!

Werking

Het speelgoed kan ontleend worden door naar de speel-o-theek te komen en daar het speelgoed te kiezen dat je graag zou meenemen naar huis. Als het speelgoed aanwezig is in de speel-o-theek, krijg je het meteen mee naar huis. Is het speelgoed niet in de speel-o-theek, dan kan het gereserveerd worden voor de volgende keer. Grote stukken speelgoed of speelgoed dat is uitgeleend, kan op voorhand gereserveerd worden via info@vleteren.be  

Kostprijs

Het lidgeld voor de Ravotter per jaar bedraagt € 6,50. Per uitgeleend stuk speelgoed, betaal je € 0,25. Het speelgoed kan je maximaal een maand uitlenen. Voor het speelgoed dat te laat wordt ingediend, moet een boete betaald worden.
Het speelgoed wordt in een perfecte staat en in propere toestand teruggebracht. Bij schade aan het speelgoed, zal een vergoeding gevraagd worden om het speelgoed te herstellen.
Klik hier voor het volledige reglement.

Contact 

Jeugddienst Vleteren, de Sceure, Veurnestraat 4, 8640 Vleteren
057/400 901, jeugd_sport@vleteren.be.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://vleteren.be/vrije-tijd/jeugd/speel-o-theek-de-ravotter/