Vacatures Regionaal Landschap Westhoek

  • 26 november 2020

Regionaal Landschap Westhoek is op zoek naar een (m/v):

COORDINATOR

Voltijds (38/38), onbepaalde duur

Functie: Je bent de spil in alles wat draait rond landschapsontwikkeling en natuurrecreatie en -educatie in de Westhoek. Je legt gemakkelijk contacten en weet vertrouwensrelaties uit te bouwen met collega-organisaties en partners tot over de grens. Je weet het streekeigen karakter te verzoenen met nieuwe ontwikkelingen. Als leidinggevende zorg je voor een sterk team in een gezonde organisatie.

Profiel: Bachelor of Master. Occasioneel avond-/weekendwerk. In bezit van rijbewijs B + wagen. Onmiddellijke indiensttreding.

Standplaats: Zonnebeekseweg 361, 8900 Ieper

Wij bieden: loon volgens barema, hospitalisatieverzekering, gunstig verlofstelsel

Volledige functiebeschrijving

 

PROJECTMEDEWERKER BIODIVERSITEIT

Voltijds (38/38), onbepaalde duur

Functie: Je staat in voor het uitwerken, plannen en uitvoeren van projecten biodiversiteit en instandhoudingsdoelstellingen (IHD) zodat de vooropgestelde engagementen en timing worden gehaald. Je ondersteunt de medewerkers landschap, NME en recreatie zodat de expertise biodiversiteit maximaal ingezet kan worden in de projecten van andere medewerkers.

Profiel: Diploma bachelor met relevante ervaring inzake biodiversiteit. Occasioneel avond-/weekendwerk. In bezit van rijbewijs B + wagen. Onmiddellijke indiensttreding.

Standplaats: Zonnebeekseweg 361, 8900 Ieper

Wij bieden: loon volgens barema, hospitalisatieverzekering, gunstig verlofstelsel

Volledige functiebeschrijving

 

4 PROJECTMEDEWERKERS LANDSCHAP

Voltijds (38/38), aanleg werfreserve voor invullen van diverse contractuele betrekkingen op korte termijn.

Functie 1: Landschapsmedewerker Regionaal Landschap Westhoek

Je begeleidt landschapsprojecten van verschillende schaalniveaus van bij de opstart t.e.m. de uitvoering en opvolging, zodat de vooropgestelde engagementen en timing worden gehaald. Je werkt in de Westhoek.

Vervangingscontract tot einde 2024

Standplaats: Zonnebeekseweg 361,  8900 Ieper

Functie 2:  3 medewerkers project ‘Bomenplan’  

Voor de uitvoering van het project Bomenplan stellen we een team van 3 medewerkers samen. Dit team staat in voor de inventarisatie en de opmaak van een beheerplan voor het bomenbestand op openbaar domein van 12 West-Vlaamse gemeenten. Daarnaast wordt ook een kansenkaart opgemaakt voor de aanplant van nieuwe bomen op openbaar domein en worden de doelgroepen burgers en landbouwers aangesproken om klimaatbomen in tuinen en schaduwbomen in weides aan te planten.  

Tijdelijk contract voor de duur van het project dat loopt tot 30/06/2023.

Standplaats: Dit team werkt niet enkel in de Westhoek, maar ook in het Regionaal Landschap Houtland, Stad-Land-Schap ’t Hart van West-Vlaanderen en StadLandSchap Leie en Schelde.

 

Profiel: Diploma bachelor landschapsarchitectuur of groenmanagement of gelijkwaardig door relevante ervaring. Occasioneel avond-/weekendwerk. In bezit van rijbewijs B + wagen.

Wij bieden: loon volgens barema B, hospitalisatieverzekering, gunstig verlofstelsel.

Volledige functiebeschrijvingen


 

Hoe solliciteren?

Wil je deel uitmaken van ons team? Stuur jouw CV + motivatiebrief naar Dhr. Dirk Cuvelier per brief (Regionaal Landschap Westhoek, Zonnebeekseweg 361, 8900 Ieper) of per mail (dirk.cuvelier@rlwesthoek.be) uiterlijk tegen 23/12/2020.