Velotocht langs Vleterse brouwerijen

  • 8 juli 2021

Velotocht langs de Vleterse brouwerijen.
De begeleide tocht brengt je langs de drie befaamde brouwerijen van Vleteren! Aan de hand van verhalen en anekdotes brengt vertelster Ingeborg Sohier een stukje Vleterse geschiedenis onder de aandacht. De route beslaat ongeveer 25 km. De eerste halte houden we bij brouwerij Deca te Woesten waar de zaakvoerder in juni 2019 een volledig nieuwe degustatieruimte inrichtte als eerbetoon aan zijn vader. Daarna fietsen we langs onze mooie landelijke wegen naar Oostvleteren om de bieren van de Struise Brouwers te proeven, in 2018 opnieuw verkozen als beste brouwerij van het land. Last but not least houden we halt bij Sint-Sixtus waar we in OC de Vrede kunnen proeven van het befaamde trappistennat. 

Data: zaterdag 07/08 en 11/09/2021 Tijdstip: 13.30 u. verzamelen op het marktplein te Woesten Tarief: € 3 volwassenen. Consumpties zelf te bekostigen. Betalen ter plaatse. Inschrijven: vooraf inschrijven verplicht, mogelijk tot de voorafgaande woensdag.

Fiets huren: Wens je een elektrische fiets te huren? Geef dit door bij inschrijving dan zorgen wij dat die klaarstaat aan het vertrekpunt. Huurprijs fiets: 30 €.
Info: Dienst toerisme, Veurnestraat 4, 8640 Vleteren, 057 40 93 23, toerisme@vleteren.be.

Inschrijven kan via deze link